Lomafiiliksissä!

Tättärää!

Onpa se meikäläisellä oikein kirjoitusdraivi päällä näin kesäloman kynnyksellä!

Tänään vielä työpäivä, ja sitten se alkaisi. Kuukauden breikki töistä. 

Jaa, mitä aion tehdä? Ekaan viikkoon en varmana tee yhtään mitään, tai en ainakaan suunnittele etukäteen yhtään mitään -paitsi että käyn salilla ja siivoilen kämppää ja ja ja... Onhan tuo lista pitkä, mitä olen ajatellut tekeväni, mutta saa nähdä mitä niistä toteutan. Ajatus on kuitenkin, että rentoillaan mahdollisimman paljon ja pakollisia menoja olisi mahdollisimman vähän.

Olen ollut huomaavinani, että yrittäjien tuntuu olevan tosi hankalaa jäädä lomalle. Onko yrittäjä laiska, jos lomailee? EI. Vai mitä mieltä sä olet? Ymmärrän hyvin kyllä heitä, joiden markkinat on juuri kesällä, eikä silloin lomailla. Toisaalta pidempää vapaata ei sitten jostain syystä tule pidettyä talvellakaan. Lähdetään ehkä johonkin, mutta koko loma menee viuhtoessa paikasta toiseen, eikä juuri pysähdytä lainkaan. Kukin tyylillään, mutta se, ettei ehdi koskaan pysähtymään, on kuin polttaisi kynttilää molemmista päistä.

Lomahan ei ole taloudellisestikaan mikään paras ratkaisu näin yrittäjälle. Näen itseni kuitenkin tässä tapauksessa mieluummin äitinä, joka haluaa antaa lapsille hengähdyshetken. Raha ei voi olla se kaikkein tärkein aina, vaikka se tärkeää onkin. 

Esikoisen eskariin lähtö lähenee, ja haluan viettää lasten kanssa aikaa rauhassa ja kiireettä. Käydä yhdessä hankkimassa sen ensimmäisen koulurepun ja ne hienot kynät ja kaikki jutut, jotka asiaan kuuluu. Haluan pelata jalkapalloa pihalla vaikka nukkumaanmenoaika olisikin jo mennyt ja venyä aamulla sängyssä just niin pitkään kun huvittaa.

Esikoinen oli tänä aamuna ihan sitä mieltä, että eikö sitä lomaa voisi aloittaa jo tänään. :) Ihan jo tympäisee, kun sana "kiire" vilkkuu jo lasteni leikeissäkin. Olen sitä varmaan koko kevään viljellyt aika lahjakkaasti.

Toivon aurinkoista ja rentoa heinäkuuta kaikille!
Pieni sadekaan ei haittaa, koska se rauhoittaa mukavasti.

-MillaKommentit

Suositut tekstit