Mitä minulle on Ihanan Tavallinen?

Huomenta!

Kysyin tätä somessa jo aiemmin, ja nyt kysyn uudelleen: Mitä Sun mielestä on Tavallinen TAI Ihanan Tavallinen? Tässä postauksessa käyn läpi mitä mieltä ihanat ihmiset mun somessa olivat aiheesta. Lisäksi kerron mikä on minulle tavallista tai Ihanan Tavallista.

Sain paljon vastauksia siitä, että tavallinen on tuttua ja turvallista. Tavallinen on jotenkin maadoittavaa, jotain johon nojata. Turvallisuus nousi esille tosi monessa kommentissa, minkä itsekin kyllä allekirjoitan. Tykkään tavallisesta, juuri sen turvallisuuden vuoksi. Mulle turvallista ja tavallista on vaikka huonekalujen samat paikat tai vaikka samat verhot keittiössä viis vuotta! Kun on jotain vakaata ja turvallista elämässä, voi välillä heittäytyäkin turvallisemmin.

Tähän ihan loistava pointti, joka tuli esille, oli, että tavallinen voi olla myös mukavuusalue. Mukavuusalueella ei välttämättä tapahdu mitään erikoista! On hyvä osata venyttää itseään myös pois sieltä mielen luomalta mukavuusalueelta, jotta pääsee eteenpäin. Nyt olen huomannut, että kun saan tehdä mun fyysisellä mukavuusalueella töitä, pystyn pääsemään myös mun mielen mukavuusalueelta pois. Turvallisessa ympäristössä koen myös olevani luovimmillani. On sekä turvaa, että inspiraatiota! Millainen ympäristö on sulle luovuuden lähde? Entä miten Sinä pääset luovaan tilaan?

Se, että tavallinen on myös luonnollista, nousi myös esille keskustelussa. Siitä pääsenkin omaan ajatukseeni, että tavallisuus on monella lailla myös aitoutta. Pelkän ulkokuoren perusteella ei voi tietenkään puhua kenenkään aitoudesta. Minusta teot on aina määrittäneet sanoja enemmän. 


Tavallinen ihminen merkitsi vastaajille myös helposti lähestyttävää. Tavalliseen ihmiseen on myös helppo tutustua ja hänen kanssaan on mutkaton keskustella. Eniten ajatuksia minussa herätti se, että ihminen voi olla tavallinen, kunhan hän on valmis sietämään myös erilaisuutta ympärillään. En tällä kyselylläni tarkoittanutkaan, että tavallisesta pitäisi tehdä joku maailman mahti tai ainoa, oikea tie. Eräässä kommentissa tuli hyvin esille myös ajatus siitä, että onko tavallista lopulta olemassakaan? Olemme niin erilaisia. Se mikä toiselle on tavallista, on toiselle aivan epätavallista. 

Ja tässähän se taika minusta piilee! Jos tavallinen ei riitä Sinulle just nyt, ei minkään pitäisi olla esteenä sen muuttamisessa upeaksi! Varsinkin meissä naisissa, jotka miellämme itsemme tavallisiksi, on NIIN paljon potentiaalia vaikka mihin! Meillä "vaan" tavallisilla naisilla, on epätavallisia taitoja, epätavallisen paljon tietoa ja epätavallisen hienoja kiinnostuksen kohteita!

Ihanan Tavallinen on minulle myös harmoniaa tavallisen ja epätavallisen välillä. Ja kun se löytyy, tuntuu, ettei mikään ole mahdotonta. Jokainen meistä ansaitsee voida hyvin, päästä eteenpäin omissa tavoitteissaan ja olla onnellinen. Joskus tarvitaan isompaa työtä, joskus ne pienet teot ja pienet havahtumiset, simppelit työkalut ovat avain Ihanan Tavalliseen elämään.

Tavallisen puolesta somessa

En halua omalla toiminnallani lisätä kenenkään kokemia paineita esim. somessa. Tiedän, että nämä on todellisia ongelmia ja pyrin omalla toiminnallani tuomaan Ihanan Tavallista arkea esiin sillä tavalla kuin se meillä näyttäytyy. Ja ei, en jaa jokaista ketutuksen hetkeä tai levitä suotta negatiivisuutta. Se on oma valintani. Koetko Sinä paineita somesta? 

Minun sanomani tässä kaikessa tavallisuudessa ja sen ylistyksessä on se, kuulostaapa kuinka kliseiseltä hyvänsä, että Sinä Riität. Sinä osaat ja Sinusta on vaikka mihin. Oletpa minkä ikäinen tahansa, ja jos vain uskallat ja todella itse haluat, voit saavuttaa juuri sen, mitä ikinä haluatkaan! Liikunnan aloittaminen, tasapainon löytäminen ruokailuun, elämäntapamuutos tai motivaation löytäminen liikuntaan onnistuu kyllä! 



Joten lyhyesti, se että pitää itseään tavallisena, voi olla sekä hyvä, mutta myös rajoittava tekijä. Jos rajoitukset haittaa itseä, haluat aloittaa liikunnan, jatkaa liikkumista tauon jälkeen tai oppia syömään terveellisemmin ja monipuolisemmin, siihen löytyy apuja vaikkapa minun valmennuksista, joista lisätietoa hieman myöhemmin! Olen äärettömän kiitollinen, että viestejä tulee valmennusten aloittamisesta, vaikka olenkin äitiyslomalla. <3 KIITOS <3

Mukavia juttuja on muutenkin suunnitteilla ja tulossa mm. ensimmäinen diginä myytävä tuotteeni!

Ja hei, käy ihmeessä liittymässä mun MillaFIT - Hyvinvoinnista Tavallista facebook- ryhmään! Siellä jaan treenejä, ajatuksia hyvinvoinnista sekä tietoa ja etukäteisinfoa tulevasta! Ja vinkkaa ryhmästä kaverillekin!

Ihanan rentouttavaa viikonloppua! 


-Milla-

Kommentit