Pari vinkkiä parempaan uuteen vuoteen ;)

Loistokasta vuoden viimeistä päivää :D

Kun on saanut takapuolensa ylös sängyn pohjalta klo 11.30, on hieman hassu olo koko päivän, mutta ei se mitään. Olo voi olla levännyt ja samalla jotenkin tyytyväinen. Olen varma, että kaikki uni, jota tänä loppuvuoden aikana on nukuttu, on tarpeen.

Tunnin höntsäilylenkki joululahjaksi saaduilta Sarva- nastalenkkareilla heitetty äänikirja kaverina. Melina Niemen Menestyksen portaat on muuten loistava kirja!
Asiaan eli vuoden 2017 katsaukseen.

Mun vuosi 2017 oli huikea!

Vuoden kohokohtia olivat nopeasti mietittynä ehdottomasti lyhyt mutta ytimekäs vihkiminen Rovaniemen maistraatissa. Vaikka viime jouluna kun kihlauduttiin, me uhottiin, että vasta 2038 mennään naimisiin. Niin sitä vaan "uskallettiin"! Sukunimen opettelu oli haastavinta, eikä mikään muu ole muuttunut ja se passaa oikein hyvin! Arvostan ja Rakastan <3.

Posion Yrittäjät ry:n puheenjohtajuus sekä Takomon tiimiin pääsy olivat myös loppuvuoden loistavimpia juttuja. Molempien osalta hommia on jo aloiteltu, ja näiden osalta odotan jälleen uuden oppimista ja hyvää tekemisen meininkiä! Puheenjohtajuus tuo heti alkuvuoteen koulutuksia niin Rovaniemellä kuin Helsingissäkin. Odotan molempia innolla!

Vuoden 2017 viestijä-palkinto Lapin Yrittäjiltä toi palkinnoksi mm. sparrauksen Ad-Kioskille, ja jo yhden puhelun jälkeen tiedossa on pieniä toiminnan järjestelyjä ensi vuodelle. Muutos on hyvästä, ja kun asioita pyörittelee itsekseen tarpeeksi kauan, niin toisen mielipide on tervetullutta.

Alkuvuodesta pt-koulutus päättyi. Läpäisin ihan hyvin arvosanoin loppukokeet ja sain ihania uusia ystäviä! Pt-koulutus muutti mun elämän ja avasi ihan uuden maailman. Tässä uudessa maailmassa en ole koskaan valmis. Olen kuitenkin valmis hyväksymään tämän ja tekemään kaikkeni, että saavutan itselleni asettamat tavoitteeni ja aina tulee uusia. Aina.

Opin tänä vuonna itsestäni ainakin sen, että vaikka töissä olisi kuinka hauskaa tahansa, niin omasta hyvinvoinnista et oikeastaan voi pitää liikaa huolta. Oletpa myyjä, kirjanpitäjä tai personal trainer, sinulla on käytössä se sama 24h. Vaikka olenkin liikkeessä asiakkaiden kanssa päivisin paljon, myös istumista tulee riittävästi ja omalta liikkumiselta ei SAA pihistää aikaa.

Jos Sinä et ole kunnossa, ei ole yrityksesikään. Vinkki nro 1 vuodelle 2018: Kannustan kaikkia muitakin yrittäjiä olemaan sen verran itsekäs, että ottaa vaikkapa kolme tuntia viikossa pelkästään omalle hyvinvoinnille! Tule vaikka pt- valmennukseen, niin täytetään ne kolme tuntia just Sulle sopivaan tyyliin!

Tästä Fastin kanssa tehtävästä yhteistyöstä olen myös erittäin innoissani. Sainkin sieltä pikku paketin ilostuttamaan loppuvuottani. Paita oli juuri sopiva! Esittelen sitä sitten ensi vuonna töissä kaikille! :D
Fastin verkkokaupasta koodilla: T4U-Millasaarela saat -20% alen kaikista tuotteista! Ota vapaasti käyttöön hyvä lukijani!Ja nyt tulee toinen vinkki tulevaan vuoteen: Mihin ikinä ryhdyt tai haaveilet ryhtyväsi. USKO SIIHEN, ETTÄ ONNISTUT. Kukaan ei tule antamaan sulle haluamiasi asioita tarjottimella. Eikä tule sun naapurillekaan, vaikka joskus niin luulemme. Kukaan ei saa tässä maailmassa asioita ilman, että niiden eteen pitää tehdä töitä. Ja sehän tästä niin mahtavaa tekeekin, kun saa tehdä ja nähdä, mihin elämä vie!


Kun uskomme omiin kykyihimme ja siihen, mitä haluamme, alamme tehdä pieniä asioita, jotka vievät meidät kohti tavoittelemaamme.

Minullakin on ensi vuodelle pari tavoitetta, jotka olen kirjoittanut itselleni ylös. Kirjoita säkin tavoitteesi ylös. Mieti, mikä on se pienin juttu, jonka voit tehdä jo tänään, että se vie sinut kohti sun tavoitetta!

Uskalla innostua, uskalla kokeilla, uskalla pyytää apua ja uskalla oppia uutta! Näillä kehotuksilla toivotan menestyksekästä uutta vuotta 2018!

-Milla-
Kommentit

Suositut tekstit