Juoksuaika! :D

Kuvittele:

Askellat kevyesti ja hengästymättä. Kuulokkeista kuuluu lempparibiisisi ja aurinko paistaa niin ulkona kuin ajatuksissasikin.

Tämä on se ajatus, jonka halusin saada todeksi myös valmennettavilleni, kun laitoimme tammikuussa MillaFIT:n ensimmäisen juoksukoulun pystyyn! Sain valmennusryhmääni naisia, joista osa ei ollut juossut vuosikausiin. Kaikki epäilivät omaa jaksamistaan ja omaa kuntoaan.

Kun ensimmäinen lenkki oli heitetty porukalla, olivat ryhmäläiset hölkkäilleet huomaamattaan 2,5 km. Kerroin asian ääneen lenkkimme lopuksi, ja kaikki olivat iloisen yllättyneitä sekä tyytyväisiä itseensä!

Teemme lenkkien aluksi myös koordinaatioharjoituksia, joiden tarkoituksena parantaa kehon hallintaa ja auttaa löytämään juoksemisessakin tarvittava rytmi.

Kiinitämme treenien aikana myös huomiota jokaisen juoksuasentoon sekä askellukseen, jotta juoksusta aikanaan tulee mahdollisimman taloudellista.

Kesällä osallistumme porukalla johonkin lähialueella järjestettävään juoksutapahtumaan tai pidämme oman! :) Onneksi Posiolla on tilaa juosta kauniissa maisemissa ja ennenkaikkea hyvässä porukassa!

Iloista viikkoa!

-Milla-Kommentit

Suositut tekstit