Vuoden 2016 TOP 10

Moimoimoiii!


Viikko on mennyt sairastaessa tähänastisen elämäni ehkäpä kovinta flunssaa. Ollaan koko perhe oltu saman taudin kynsissä 23.12. saakka mutta nyt, elämä alkaa taas pikkuhiljaa voittaa, joten sen kunniaksi kerrataanpa kuluneen vuoden parhaat palat:

Vuosi 2016 TOP 10.

10. Naisten Kymppi

Ensimmäinen Naisten Kymppini ikinä. Sinnillä mentiin! ;)

9. Kesälomat vol. 1, 2 ja 3

Kesälomat pidetiin tänä vuonna kolmessa osassa. Osa yksi: Vaikka pojat tappeli koko viikon, odotettiin koko perhe koiranpentujen syntymää kuin kuuta nousevaa.  Ja tulihan ne sieltä. Ja meille jäi pentueesta Martta. (pikkuinen piru, koiran muodossa...) Osa kaksi: heinäkuussa oli helle! Käytetiin poikia (ja itseä) tiuhaan uimassa ja jätskillä! Ja osa kolme: Vaikka ei tehty mitään ihmeellistä tai lähdetty kauas, oli lomaviikot oikein onnistuneet.

8. Ensimmäiset päiväunet vuosiin!

Ei ole ehtinyt nukkua ja samalla ei ole varmasti ollut niin kovaa tarvettakaan nukkua. Unohtumattoman tästä tekee se, että esikoinen tarjosi tyynyä ja sanoi, että "äiti, nuku vaan"! Siis mitä?? Oletko tosissas?!! Tätä en hevin unohda! :D

7. Paras - Erik Bertrand Larssen

Siitä se ajatus sitten lähti. En vieläkään ymmärrä, miten yksi kirja voi olla noin inspiroiva! Suosittelen lukemaan.

6. Päätös lähteä PT-koulutukseen

Yksi parhaista päätöksistä ikinä! Paljon on edellisen kohdan ansiota. Tuntuu, että koulutuksen myötä ja tiedon ja haasteiden karttuessa koko nainen on tullut jostain piilosta pois ja uskaltaa olla se, mitä on.

5. Oman yrityksen perustaminen.

Olen myös yksi niistä, joka joskus sanoi näin: "Minusta ei ikinä tule yrittäjää". Silloin se tuntui liian isolta riskiltä. Tai ehkä en vaan tajunnut, mitä yrittäminen on. Aika näyttää, kuinka hyvin tajuan nyt.

4. Elämänkokemus alkaa näkyä.

Paitsi naamassa (?!), myös siinä, että haluaa olla itsestään se parempi versio. Ainakin parempi kuin oli eilen. Kun elämä ei ole aina ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, on helpotus huomata, että on valinnut ainakin joissain asioissa toisin tai oikein.

3. PT:n työ

Näissä PT:n hommissa on parasta se, että mun luo tullaan vapaaehtoisesti ja innolla! On kiva saada aikaan positiivisuutta. Aivan parasta!

2. Markon tuki uusien kuvioiden myötä

Eihän tästä tulis mitään ilman tuota miestä! <3

1. JOULUKIHLAT!

Ja häät...  heti 2038 :D
-Milla

Kommentit

Suositut tekstit