Oi ihana joulukuu! Uusia hienoja asioita tapahtuu!!!!


Huomenta ja loistokasta joulukuuta itse kullekin!

Olen tässä viettänyt viikonloppua ihastuttavassa seurassa kotona. Veljenpojat tulivat perjantai-iltana, joten vilinää ei ole puuttunut. Ihanat serkkutyttöset kävivät olemassa yhden yön ja jatkoivat kohti Maaninkavaaraa siskoni luokse. Kymmenen tuntia unta alla ja kahviakin kulunut jo kohta koko päivän annos. :)

Eilen avasimme posiolaisten kanssa joulun omalla jäähallillamme. Posion Yrittäjät ry tarjosi glögit ja piparit ja Lätkälissut pitivät huolen siitä, että kioski pyöri. Paikallisen Pomppa-teatterin nuorisoryhmä Hömppäteatteri, esitti loistavan, nuorten itse kirjoittaman näytelmän. Arvoimme lahjakortteja mm. MillaFIT:lle sekä Parturi-kampaamo Infiniteen sekä Pomppa-teatterin uusiin näytöksiin. Lopuksi jää avattiin ja saimme luistella vapaasti tai ihanan Jennyn ohjauksessa reippaan pari tuntisen kaikenlaisen musiikin tahtiin. Meidänkin talossa nukkumaanmeno meni yllättävän rauhallisesti! Kiitos minunkin puolesta kaikille, jotka olivat apunamme avausta järjestämässä.Loppuvuoden suunnitelma on opiskella, mutta höllätä kuitenkin hieman. Kansalaisopisto jäi joulutauolle loppiaiseen saakka, joten työpäivät on tarkoitus pitää 6-8 tunnissa. :D Joulumieli tuntuu hiipivän jo nyt ajatuksiin. Toivottavasti sinullakin! 

Blogini tulevaisuus

Blogini aiheet muuttuvat ensi vuoden alusta. Se, että kerron lakanoiden vaihtamisesta tai vaihtamatta jättämisestä ei palvele sitä tarkoitusta, jonka vuoksi tahdon blogiani pitää. Vuosi 2018 sisällöstä tulee enemmän lukijaa hyödyttävää ja omaa alaa ja kiinnostuksen kohteita palvelevaa. Tätä päiväkirjamaista kerrontaa, jota se on tähän saakka ollut, on ihan kiva kirjoitella, mutta oma henkilökohtainen facebook- tilini voi olla sitä varten.

Minut valittiin Lapin Yrittäjien toimesta vuoden 2017 paikallisyhdistysten parhaaksi viestijäksi. Sain hienon palkintoni eilen jouluavauksen jälkeen. Juustoa ja suklaata jouluun sekä aivan loistava AdKioskin sparraus!!! #nöyräjakiitollinen

Oikeastaan tästä tittelistä lähti ajatus blogin muuttamisesta enemmän ammatilliseen suuntaan. Ensimmäinen vuosi blogin pitämistä takana, ja siihen olen tyytyväinen, että kirjoittaminen alkaa sujua kokoajan paremmin. Siinä ainakin pitää parantaa, että blogi päivittyy tasaisemmin.On helppoa kirjoittaa omasta arjesta, mutta huomattavasti paljon haastavampaa on kirjoittaa oman alan ilmiöistä sekä yrittäjyyden aiheista. Aiheita tuntuu olevan ja vaikka jokaiselta päivältä saisi ideoita!

Uusia juttuja vuodelle 2018
Vuosi 2018 jatkuu tiukan kouluttautumisen merkeissä. Voimavalmentaja- ja Ravintovalmentaja- koulutukset on näillä näkymin taputeltu helmi-maaliskuussa.

Minut valittiin Posion Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Odotan innolla mm. pomo-koulutuksia, joista ensimmäinen onkin jo tammikuussa Rovaniemellä. Uusi hallitus valittiin pari viikkoa sitten, ja hallituksen kokoa piti kasvattaa, kun kiinnostusta oli niin kovasti. Lähes kaikki edellisen hallituksen jäsenet valittiin uudelleen ja joukkoamme kasvattaa itseni lisäksi loistavia naisia, joilla on varmasti paljon annettavaa yhdistyksellemme.

Superjuttu on se, että aloitan ensi vuoden alusta Takomo Training Pohjois-Suomen tiimissä! MillaFIT:n toiminta pysyy Posiolla, ja ihmisiä valmennetaan kahden käsiparin voimin! Saan tiimiini ihanan Jennyn ja oma fokus suuntaa yksilövalmennusten lisäksi yhä vahvemmin työhyvinvoinnin asiantuntijuuteen.

Miksi työhyvinvointi? No siksi, että esim. minun tuttavapiirissäni olevat henkilöt alalta kuin alalta, ovat väsyneitä. Jaksaminen ei riitä edes työviikosta selviämiseen. Kun meillä on hyviä työkaluja, mitä hyödyntää, käytetään niitä.

Täältä lisää Takomon työhyvinvoinnista:
https://www.takomotraining.com/tyohyvinvointi

Ota Takomo Training seurantaan myös fb:ssa ja ig:ssa @takomotraining!

Nyt vien tuon virtanelikon pelien äärestä ulkoilemaan!

Loistavaa sunnuntain jatkoa!

Ja hei, otahan MillaFIT- joulukalenteri seurantaan @millafittmi -sivuilla!

-Milla-

Kommentit

Suositut tekstit